Home / Actual / Mijlocaşul Cristian Puşcaşu şi portarul Fabian Petrescu sunt noile transferuri de la Precizia Săcele

Mijlocaşul Cristian Puşcaşu şi portarul Fabian Petrescu sunt noile transferuri de la Precizia Săcele

Precizia Săcele mizează pe experientă, mai mută o dată şi îşi întăreşte mijlocul, deşi din declaraţiile antrenorului Mihai Stere, defensiva este cea care-l nemulţumeşte cel mai tare.

După Alexandru Tudorie de la Avântul Măneciu, acum a fost transferat la Săcele mijlocaşul Cristian Puşcaşu de la ACSM Codlea.

În vârstă de 34 de ani, Puşcaşu este unul fotbalist apreciat la nivelul campionatul judeţean, dar este mai cunoscut pentru evoluţiile din futsal, acolo unde activeaza la Colţea Braşov.

„Am insistat foarte mult pentru transferul lui Puşcaşu, i-am explicat lui Mihai Stere că este un jucător care ne va ajuta foarte mult să ne atingem obiectivul, adică promovarea în Liga a 3-a“, a spus Aurel Bărbuţă, managerul Preciziei Săcele, pentru monitorulexpres.ro

Din Prahova a sosit la Precizia Săcele şi portarul Fabian Petrescu, fost jucător la Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu, iar conducerea clubului săcelean mai doreşte să aducă şi un fundaş.

surse: bzb.ro si monitorulexpres.ro

Legatura puțin știută dintre Regele Mihai I al României și Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply