Home / Actual / Mihaela Croitoru – Antrenorul personal care te poate ajuta să ajungi la o formă fizică de invidiat

Mihaela Croitoru – Antrenorul personal care te poate ajuta să ajungi la o formă fizică de invidiat

Transformarea pasiunii pentru sport într-o inițiativă de antreprenoriat vocațional constituie o abordare frecvent utilizată la nivelul prestărilor de servicii.

Astfel, sălile de fitness au reușit să-și lase amprenta asupra iubitorilor de mișcare, mai ales prin intermediul antrenorilor personali, o schimbare de amploare îmbrățișată de clienții dornici de personalizarea orelor de sport pentru propriul organism.

Mihaela Croitoru este un antrenor personal care spune că, în timp, totul a devenit şi o competiţie, datorită impactului pe care l-au avut aceste schimbări.

„De mic copil am avut o afinitate pentru sport. Mi-am dezvoltat de-a lungul timpului această pasiune care avea să devină o parte din mine deși eu nu știam. Timpuriu, am îmbrățișat un domeniu care dezvoltă trandețe și profunzime precum este baletul, dar și dansuri sportive și contemporane” spune Mihaela Croitoru

Odată cu trecerea anilor, aceasta şi-a descoperit o pasiune ascunsă pentru aquagym și aerobic, colaborând cu Asociația Club Sportiv Săcele și Complexul Hanul Mureșenilor.

În final, a consolidat temeliile cumulate din diferitele ramuri ale sportului cu domeniul fitness-ului, având astfel posibilitatea de a le putea îmbina armonios, completându-se una pe cealaltă.

Mihaela consideră că una dintre trăsăturile pe care trebuie să le dețină un bun și veritabil antrenor o reprezintă dedicarea.

”Este important pentru clienți să dovedești că ești implicat în programul acestora. Din 2009 până în prezent le respect timpul, le acord atenție deplină pe toata durata ședințelor și nu numai, dorind să-i motivez și să le ofer o altă perspectivă asupra sportului.

Pe lângă toate aceste aspecte, ceea ce mă face să mă simt cu adevărat un antrenor împlinit este faptul că am legat prietenii. Prietenii care mă însoțesc încă de la începutul carierei mele”, mai spune antrenorul personal Mihaela Croitoru.

Cu precizarea că cei interesaţi o pot contacta la numărul de telefon 0725070461 sau pe pagina de Facebook Mihaela Fitness&Personal Trainer vă lăsam cu motto-ul Mihaelei, dar şi cu invitaţia de a fi activi, mereu în miscare şi în formă fizică:

”Oferă disponibilitatea ca în orice moment să poți  sacrifica ceea ce ești și ce ai acum pentru ceea ce vrei să devii mâine!”

🏃‍♀️🙂

Publicată de Mihaela Fitness & Personal Trainer pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

 

Pacifica revine în concert la Fényes! De data aceasta şi cu Toni Șeicărescu, o voce de legendă a rock-ului românesc

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia