Home / Actual / Dr. Purcarea Adrian este medic primar gastroenterologie, iar Dr. Savitchi Liliana și Dr. Olar Miruna sunt medicii specialiști gastroenterologie în cadrul Spitalului Municipal Săcele

Dr. Purcarea Adrian este medic primar gastroenterologie, iar Dr. Savitchi Liliana și Dr. Olar Miruna sunt medicii specialiști gastroenterologie în cadrul Spitalului Municipal Săcele

Polipii colonici sunt excrescențe mici de celule care se formează la nivelul mucoasei colonului. Chiar dacă majoritatea sunt inofensivi, unii pot dezvolta în timp cancer de colon, care ajunge să fie adeseori fatal, mai ales când este descoperit în stadii avansate.

🔎 Aceștia se pot forma oriunde la nivelul intestinului gros. Există posibilitatea să nu știi că ai un polip până când acesta nu este descoperit de către medic în timpul examinării. Printre simptomele pacienților care prezintă polipi colonici se numără:

🩸 sângerarea rectală;

🪑 modificarea culorii scaunului;

🤰 durerile în zona abdomenului;

😩 modificările tranzitului intestinal;

🔧 anemia prin deficit de fier.

__________________________________________

👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ Dr. Purcarea Adrian este medic primar gastroenterologie, iar Dr. Savitchi Liliana și Dr. Olar Miruna sunt medicii specialiști gastroenterologie în cadrul Spitalului Municipal Săcele.

Activitatea medicală se desfășoară în regim Ambulatoriu de Specialitate și Spitalizare de zi, în sediul spitalului aflat pe str. Oituz Nr. 54.

Serviciile oferite sunt:

➡ ecografie abdominală cu sau fără bilet de trimitere pentru consultații;

➡ endoscopie digestivă inferioară cu sau fără examen HP;

➡ endoscopie digestivă superioară cu sau fără examen HP;

➡ consultații de specialitate: monitorizare hepatite, ciroză hepatică.

☎😇 Pentru programări ne puteți apela la numărul de telefon 0368.005.356, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Nu ezitați să ne contactați!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia