Home / Actual / Măsuri sanitare suplimentare în magazinele Brio Market din Săcele

Măsuri sanitare suplimentare în magazinele Brio Market din Săcele

Stimați clienți, dragi prieteni, în Magazinele Brio Market din Săcele am aplicat măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție, toate pentru a pentru a spori atât siguranța clienților, cât și a angajaților.

Coșurile de mână, mânerele, clanțele, barele metalice, tejghea case marcat, aparatele POS și alte suprafețe sunt dezinfectate o dată pe oră.

Angajatele din magazin poartă mânuși și măști de protecție, iar la intrare găsiți dezinfectant. Vă rugăm să-l folosiți!

Totodată, pentru a evita aglomerația în magazinele noastre, vom permite accesul simultan în magazin a unui număr maxim de 10 persoane. Ceilalți clienți vor fi rugați să aștepte afară, în mod ordonat și civilizat.

În interiorul magazinului recomandăm distanțarea socială, adică păstrarea unui spațiu între persoane de cel puțin 1 metru. Acest lucru este un mod eficace de a reduce rata infecțiilor. 

De asemenea, îi rugăm pe clienții Brio Market să evite cât mai mult folosirea bancnotelor și să opteze pentru plata cu cardul sau telefonul.

În perioada 14-22 martie NU se încasează facturi în magazinele noastre!

Aprovizionarea magazinelor Brio Market se va face în continuare în condiții normale.

Igiena din autobuzele săcelene, motiv de furie pentru mulți călători

Primăria Săcele anunță că începe livrarea lemnului de foc pe 2020. Ce se întâmplă cu restanțele din 2019?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia