Home / Actual / Marile minciuni PSD din campanie: Sandu ”Gaga” Viorel, viceprimar la Săcele
fotomontaj Saceleanul.ro

Marile minciuni PSD din campanie: Sandu ”Gaga” Viorel, viceprimar la Săcele

Campania electorală a PSD la Săcele a fost una plină de minciună, otravă și venin!

Totul a fost gândit de clanul condus de Popa Virgil pentru a pregăti terenul pentru o mare dezinformare: Dacă va câștiga Sterpu Ciprian la Săcele, locuitorii din Gârcini vor veni la putere!  (foto dreapta)

De fapt, în spate, dincolo de minciunile împrăștiate în oraș în perioada de precampanie și cea de campanie, PSD a lucrat permanent cu găști de interese din Gârcini, acolo unde a viciat profund scrutinul electoral prin metodele folosite, unele dincolo de limita legii.

La Săcele a învins un sistem odios, bine pus la punct, organizat pe structura unei mafii care nu s-a dat la o parte de la nimic pentru a se perpetua la putere: a amenințat, a defăimat, a mințit, a urmărit, a filat, a cumpărat, a promis, a strâns cu ușa, a șantajat … și la final a câștigat!

Gaga și Ganea, elementele PSD din Gârcini

Mâna dreaptă a lui Popa Virgil în Gârcini este Ganea Ciprian, interlopul local, individul agresiv plin de dosare, acte de violență și fapte reprobabile.

Alături de acesta a fost și Sandu Viorel, zis și Gaga.

Legat de persoana acestuia, PSD a țesut o poveste manipulatoare și mincinoasă pe care mulți săceleni chiar au crezut-o: Dacă PNL și Sterpu Ciprian vor câștiga la Săcele, atunci Sandu Gaga va fi viceprimar!!!

Minciuna a prins în rândul unor simpatizanți ai PSD care au împrăștiat-o prin oraș ca o sperietoare pentru locuitorii din cartiere. 

În tot acest timp, de fapt, Popa Virgil si PSD lucrau cu Sandu Viorel Gaga, cel care se transformase într-un agent electoral în zona Gârcini, în special prin punctul comercial pe care îl deține chiar în centrul cartierului de sus.

Mai mult decât atât, Sandu Viorel – zis și Gaga – a defăimat, a jignit și a amenințat consilieri locali și candidați ai Partidului Național Liberal. 

Tot ce a făcut a fost parte a unui plan bine pus la punct! Săcelenii au fost păcăliți!

acest material este o opinie politică

9 iunie, Victoria CLANURILOR la Săcele! Episodul 1 – Ganea Ciprian – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia