Home / Actual / 9 iunie, Victoria CLANURILOR la Săcele! Episodul 1 – Ganea Ciprian

9 iunie, Victoria CLANURILOR la Săcele! Episodul 1 – Ganea Ciprian

La Săcele a învins un sistem odios, bine pus la punct, organizat pe structura unei mafii care nu s-a dat la o parte de la nimic pentru a se perpetua la putere: a amenințat, a defăimat, a mințit, a urmărit, a filat, a cumpărat, a promis, a strâns cu ușa, a șantajat … și la final a câștigat!

Alegerile de la Săcele au fost viciate de clanuri, care în ultimele 2-3 săptămâni au alergat prin Municipiul Săcele și au denaturat rezultatul final.

Au făcut asta prin metodele pe care le cunoașteți și au viciat profund alegerile democratice!

Mâna dreaptă a lui Popa Virgil în Gârcini este Ganea Ciprian, interlopul local, individul agresiv plin de dosare, acte de violență și fapte reprobabile … 

Acesta a fost angajat în Primăria Săcele și este folosit pentru a subjuga zona prin amenințări, șantaj și alte forme de constrângere la care locuitorii de acolo nu pot rezista.

Ganea Ciprian învârte sume importante de bani, a căror proveniență nu o poate explica și nici justifica. Evident că nu îl întreabă nimeni de sănătate, el fiind sub protecția lui Popa Virgil.

Culmea tupeului, primarul PSD de la Săcele l-a pus să se ocupe de cei ce trebuie să presteze ore in folosul comunității în municipiu … iar Ganea Ciprian a transformat și asta într-o afacere profitabilă pentru el si paguboasa pentru municipiu.

Pe 9 iunie, la Săcele, a câștigat și Ciprian Ganea! 

Dormiți liniștiți săceleni, Ciprian Ganea veghează la liniștea voastră!

acest material este o opinie politica

Iată echipa câștigătoare! Pe 9 iunie a fost victoria CLANURILOR la Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia