Home / Actual / “Maratonul Gastronomic” continuă la Fényes cu un meniu senzațional pentru acest weekend

“Maratonul Gastronomic” continuă la Fényes cu un meniu senzațional pentru acest weekend

Al treilea weekend al “Maratonului Gastronomic” de la Restaurantul Fényes ne aduce un meniu atractiv gândit și preparat de Chef Bogdan pentru a-i încânta până și pe cei mai mari gurmanzi.

Preparate minunate îi așteaptă pe cei care vor accepta provocarea de a degusta și juriza rețetele pregătite de noul bucătar chef al restaurantului, iar cele mai apreciate dintre acestea se vor regăsi în viitorul meniu Fényes. 

Rețete clasice ca cea a Pastelor carbonara (fără smântână da!?) și a Salatei Caesar se îmbină armonios cu gusturile moderne ale Somonului în crustă de semințe cu sos Jack Daniels și ale Supei cremă de cartofi cu panceta.

Nu va lipsi nici desertul, un nemaipomenit Lava Cake despre care trebuie să știți că a fost descoperit din greșeală de un bucătar care a lăsat prăjiturile cu ciocolată la cuptor mai puțin decât trebuia și când le-a tăiat interiorul a început să curgă ca lava unui vulcan. Delicioasă greșeală, nu? 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia