Home / Actual / Mall-ul AFI Braşov este o investiţie de 60 de milioane de euro şi se va deschide în 2019. Iată cum arată proiectul!

Mall-ul AFI Braşov este o investiţie de 60 de milioane de euro şi se va deschide în 2019. Iată cum arată proiectul!

AFI Braşov va fi situat în centrul oraşului, pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investiţie de 60 de milioane de euro şi se va deschide în 2019.

O noutate pentru un mall din Braşov este o terasă de mari dimensiuni ce va oferi o panoramă spectaculoasă spre Muntele Tâmpa. Investiţia va oferi şi 2.000 de locuri de muncă.

AFI Europe a cumpărat terenul în 2015 cu 9 milioane de euro de la Cora care intenţiona să construiască în zonă tot un mall, dar a renunţat la proiect.

Centrul Comercial de la Braşov este al treilea din ţară al AFI Europe după cele din Bucureşti şi Ploieşti. Mall-ul va fi deschis în toamna anului 2019.

La parter va exista un hypermarket Carrefour de 6500 de metri pătraţi, dar şi magazine ale unor fime renumite.

La etajele superioase vor fi 12 tipuri diferite de restaurante, zone fast food, zece săli de cinema, un cazino, 1.200 mp de spaţii de divertisment şi bowling, dar şi locuri de joacă pentru copii.

Mall-ul va avea 1700 de locuri de parcare. Accesul se va face din bulevardul 15 Noiembrie undeva fi amenajat un sens giratoriu.

Printre brandurile care vor avea spaţii în mall se numără: Inditex, Collective, LPP, H&M, CCC, Deichmann, US Polo, Tommy Hilfinger, etc., Entertainment (Cinema, MaxFun, Gym), Sports (Hervis, intersport), Electronics (Flanco, Altex), Kids shops (Nuriel, Lego,Smyk), Fast food & Coffee (McDonald’s, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Paul) si service shops (banks, cellular, etc).

O noutate pentru un mall din Braşov este o terasă de mari dimensiuni ce va oferi o panoramă spectaculoasă spre Muntele Tâmpa.

Aici vor putea fi organizate petreceri şi activităţi pentru turişti.

Terasa cu tot cu spaţiul verde va fi dispusă pe o suprafaţă de 3500 de metri pătraţi.

Macro Mall-ul a fost cumparat cu 4 milioane de euro. Aici vine JUMBO!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia