Home / Actual / Mai puteţi face nominalizări până la data de 30 iunie 2017.

Mai puteţi face nominalizări până la data de 30 iunie 2017.

Până la finalul lunii iunie 2017, echipa Din Săcele, cu drag colectează nominalizări pentru albumul foto de final de an!

În 2016 albumul a avut ca tematică LOCURI din Săcele, în care am inclus biserici de diferite confesiuni, case cu arhitectură tradițională și porți mocănești, străzi, fotografii din natură și peisajele din orașul Săcele.

Anul acesta dorim să publicăm a doua ediție a albumului în care vom prezenta OAMENI. De aceea, facem un apel către comunitatea săceleană de a nominaliza persoane din Săcele, de orice vârstă, etnie, statut social sau apartenență religioasă, care au adus un aport în viața socială, culturală, educațională sau economică, în ansamblu, localnici care au adus o contribuție valoroasă orașului Săcele.

Nominalizările se pot completa în acest formular, unde se transmit și argumentele: https://goo.gl/forms/qPiXPoU6LBADEqnE3 până la data de 30 iunie 2017.

Vă mulțumim!

Mai multe job-uri disponibile la o companie din Săcele. Detalii în ştire.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply