Home / Actual / Mai bună decât vineri! Dana Haralambie, locul 11 în etapa a doua de Cupă Mondială de la Râșnov

Mai bună decât vineri! Dana Haralambie, locul 11 în etapa a doua de Cupă Mondială de la Râșnov

A doua etapă feminină din Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup) de la Râșnov și-a stabilit câștigătoarele.

Astfel, pe podium au urcat sportivele Julia Muehlbacher (Austria) – locul 3, Eva Pinkeling (Austria) – locul 2 și Anna Odine Stroem (Norvegia) – locul 1. ⛷️

Daniela Haralmbie a avut o evoluție foarte bună și s-a clasat pe locul 11 în competiția de azi, iar Alessia Mîțu pe locul 35. 

Vineri, in cadrul primei etape, Dana a terminat pe locul 14.

Dana și-a egalat astfel cea mai bună performanță din istoria competițională, ea clasându-se pe locul 11 și în anul 2014 în Japonia. ⛷️

De data aceasta, Daniela Haralambie este un sportiv mult mai experimentat care a dat dovadă de maturitate în abordarea săriturii și a făcut performanță în condiții dificile de vânt care au împiedicat desfășurarea celei de-a doua manșe.

Sâmbătă de la ora 17:20, pe nocturnă, se va desfășura concursul individual al băieților. ⛷️

Evenimentul este organizat de Federația Română de Schi Biatlon, cu sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Sportului, Consiliului Județean Brașov, Brașov Be.Live It și Primăriei Orașului Râșnov. (Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Sportului, Primăria Râșnov, Consiliul Județean Brașov)

Locul 14: Rezultat bun pentru Dana Haralambie în prima etapa a Cupei Mondiale de Sărituri cu Schiurile de la Râșnov – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia