Home / Actual / Locul 14: Rezultat bun pentru Dana Haralambie în prima etapa a Cupei Mondiale de Sărituri cu Schiurile de la Râșnov

Locul 14: Rezultat bun pentru Dana Haralambie în prima etapa a Cupei Mondiale de Sărituri cu Schiurile de la Râșnov

Ziua de vineri de la Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup) ce se desfășoară la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Valea Cărbunării, Râșnov a adus și prima veste bună.

La feminin, după ce a ocupat locul 10 în calificări, în etapa de ieri Daniela Haralambie s-a clasat pe locul 14, iar Alessia Mîțu pe locul 40. 

Sâmbătă, de la ora 10, vă așteptăm la Râșnov să urmăriți calificările pentru a doua etapă a fetelor, de la 11 competiția feminină, de la 16:15 săritura de probă a băieților, iar de la 17:20 concursul individual al băieților. ⛷️

Evenimentul este organizat de Federația Română de Schi Biatlon, cu sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Sportului, Consiliului Județean Brașov, Brașov Be.Live It și Primăriei Orașului Râșnov. (Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Sportului, Consiliul Județean Brașov, Primăria Râșnov)

Companie națională angajează Casier pariuri sportive – Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia