Home / Actual / Lucian Pascu vrea să rezolve problema transportului din Săcele și începe cu un studiu sociologic

Lucian Pascu vrea să rezolve problema transportului din Săcele și începe cu un studiu sociologic

Locuitorii orașului Săcele au fost invitați să testeze unul dintre cele mai moderne autobuze realizate chiar aici, la Brașov. Inițiativa îi aparține consilierului județean Lucian Pascu, cel care consideră că transportul în comun din oraș trebuie modernizat rapid. De altfel și majoritatea săcelenilor ce folosesc mijloacele de transport în comun pe ruta Săcele-Brașov s-au plâns în nenumărate rânduri de condițiile oferite.

Lucian Pascu a pornit un studiu sociologic, oferindu-le posibilitatea călătorilor să circule pe perioada acestui studiu cu un autobuz modern, cei ce vor merge cu acest autobuz urmând a completa un chestionar ale cărui rezultate vor fi făcute publice la finalul cercetării.

Și primarul orașului Râsnov, Adrian Vestea, a participat sâmbătă la sondajul sociologic, acesta apreciind ideea oferirii unei alternative moderne celor ce călătoresc pe ruta Săcele-Brașov.

Săcelenii ce au urcat în acest autobuz și-au exprimat unanim speranța că transportul public local va fi modernizat, bucurându-se de condițiile oferite pe perioada acestui studiu sociologic de consilierul județean Lucian Pascu.

Trist și rușinos este că un alt candidat la primăria Săcele le spune săcelenilor că el este autorul acestei initiative lăudabile. Penibil!

Ideea de modernizare este mai jos!

Propunerea de schimbare a transportului din Sacele o puteti citi aici! 

bus

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply