Home / Actual / Locul al III-lea pentru Silviu Bălan în ultima cursă a sezonului de schi competițional

Locul al III-lea pentru Silviu Bălan în ultima cursă a sezonului de schi competițional

Săceleanul Silviu Bălan a terminat pe podium, mai precis pe poziția a III-a în cadrul cursei “Postăvaru Night”, ultima cursă a sezonului de schi competițional.

A fost un Postăvaru Night cu concurență puternică, cea mai puternică de până acum, așa cum afirmă Silviu. Acesta s-a declarat foarte mulțumit de rezultat, dar și faptul că a reușit să revină și chiar să progreseze.

“Am făcut o cursă foarte bună, am atacat încă de la start și după canal am preluat conducerea plutonului. Pe ziduri mare, am dat câteva rateuri și mă așteptam să pierd conducerea și să rămân mai în spate, dar la vreo 5 metri după ce am ieșit de pe zid, am întors capul și am rămas uimit, nu se vedea nimeni, deci până la urma am prins avans pe aceasta porțiune. De aici am prins aripi și am dat tot ce am putut.

Pe platul din Kantzel m-au prins Viorel Pălici, urmat de Paul Pepene. Am încercat să accelerez, apoi am așteptat sprintul lor final. Cu vreo 20 de m înainte de sosire Viorel a explodat, iar până am accelerat și eu, Paul era cot la cot cu mine. Nu am putut să țin foarte mult acel ritm infernal și am terminat pe locul 3, mândru că am putut să concurez cu acești băieți foarte puternici”,

povestește Silviu Bălan pe pagina personală de Facebook.

Final de sezon de schi competițional, ce nu a fost unul excelent pentru Silviu Bălan, dar faptul că nivelul în România a crescut îl va determina pe sportivul săcelean să muncesc mai mult și să rămână concentrat în continuare!

Felicitări Silviu! La mai mare!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply