Home / Actual / Locul 2 la Campionatele Naţionale de Orientare pentru CS Babarunca

Locul 2 la Campionatele Naţionale de Orientare pentru CS Babarunca

Lunile de pregătire intensă şi participarea la diverse competiţii încep să se concretizeze în rezultate importante pentru membrii Clubului Sportiv Babarunca la Campionatele Naţionale.

Săptămâna trecută, echipa de fete 14 ani a clubului compusă din Ana Maria Bandac (foto dreapta) şi Cristina Popa (foto stânga) a reuşit să se claseze pe locul doi la Campionatele Naţionale pe echipe. Succesul a fost obţinut în urma cumulării rezultatelor individuale reuşite la etapa 1 care s-a ţinut pe 8 mai la Vatra Dornei şi etapa 2 desfăşurata vineri 15 mai la Baia Mare. Locul 1 a fost câştigat de sportivele de la Electro Sistem Baia Mare, dar în urma săcelencelor s-au clasat sportive de la cluburi de tradiţie din Bucureşti, Miercurea Ciuc, Oradea, etc.

Rezultate foarte bune a obţinut şi Denisa Igescu (foto mijloc) care după două etape ale Campionatului Naţional de parc oraş desfăşurate la Hunedoara şi Vatra Dornei se află pe un valoros loc 4.

Aceste rezultate i-au ambiţionat puternic pe toţi cei 30 de sportivi legitimaţi ai clubului care sunt hotărâţi să facă o figură frumoasă la următoarea competiţie importantă, şi anume Campionatul Naţional de Ştafetă care va avea loc la Miercurea Ciuc în perioada 13 -15 iunie 2015.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply