Home / Actual / Locul 11 pentru Dana Haralambrie pe trambulina olimpică “Le Praz” din staţiunea franceză Courchevel

Locul 11 pentru Dana Haralambrie pe trambulina olimpică “Le Praz” din staţiunea franceză Courchevel

Rezultat foarte bun pentru săceleanca Dana Haralambie în cea de-a doua competiție a Marelui Premiu de vară la sărituri cu schiurile.

Desfășurată pe trambulina olimpică “Le Praz” din staţiunea franceză Courchevel, competiția a adus la start cele mai bune competitoare din circuit. Sportiva noastră a început competiția un pic mai timid, cei 101 m reușiți în prima manșă fiind îndeajuns pentru locul 15 la jumătatea concursului. Dana s-a revanșat în a doua manșă sărind 113,5 m, performanță care i-a adus în final locul al 11-lea. Victoria i-a revenit japonezei Sara Takanashi, podiumul fiind completat cu austriaca Chiara Hölzl și germanca Juliane Seyfarth.

Cele 24 de puncte acumulate în această etapă o urcă pe Dana Haralambrie până pe locul al 16-lea în Marele Premiu de vară înaintea ultimei competiții care se va desfășura în Cehia la Frenstat. 

Photo Credit: Skijumping.pl

Turul al II-lea al Cupei României: Precizia Săcele va juca acasă cu un adversar de Liga a III-a

Marcare de trasee turistice în munții Ciucaș

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia