Home / Actual / Locuitor din Săcele către pesedistul Popa Virgil: ”Cât mai aveți de gând să ne ignorați?”

Locuitor din Săcele către pesedistul Popa Virgil: ”Cât mai aveți de gând să ne ignorați?”

SCRISOARE DESCHISA CATRE ADMINISTRATIA SACELE:

Buna ziua, domnule primar Popa: de cativa ani, vin la dvs in audienta pe subiectul investitiilor din zona Baciu-Str. Izvoarelor.

Ei bine in aceasta zona, in afara unor treceri cu grederul peste un drum pietruit, care dupa fiecare ploaie serioasa sufera, si in afara unor completari cu jumatate de masina de piatra sparta, NU SE INTAMPLA NIMIC.

Ca si in vechea administratie si pe timpul descalecatului – POPA, suntem “tromboniti” ca se vor intampla diverse chestiuni, diverse interventii prin investitii in inlocuirea tevilor de apa apartinand Companiei APA, si a montarii in zona a instalatiilor de canalizare, ei bine va rog sa ne “aburiti” in continuare, fiind an electoral.

NU MAI CRED in aceste proiecte ale administratiei de modernizare si dezvoltare a zonei Baciu. Trec frecvent prin zona in care domiciliati, si ma uit cu jind, la modul in care ati “aranjat” cartierul Turches.

VA INVIT pe strada Izvoarelor :

– Sa vedeti cum arata geamurile caselor prafuite, sa nu poti aerisi camerele din cauza prafului ridicat, sa speli terasele si scarile placate cu gresie sau piatra naturala in fiecare zi si dupa cateva ore sa te iei cu mainile de cap cand vezi ca acestea sunt ca si inainte de a le spala.

– Sa parcurgeti la pas aceasta strada, sa treaca 5 masini pe langa dvs, sa va umple de praf, sa va rupeti papucii din cauza pietrelor de pe drum, sa va afundati in aluviuni dupa fiecare ploaie, sa aveti probleme cu presiunea apei in instalatiile companiei furnizoare, sa ramaneti fara iluminat public zile intregi, si sa traiti undeva unde sa fii uitat de lume.

Odata cu intabularea constructiei in urma modificarii casei, mi s-au impus taxe identice zonei principale, insa va aduc aminte inca odata:

1. Zona NU ARE retea de canalizare;
2. In zona NU EXISTA nici un loc de joaca pentru copii;
3. In zona NU S-A INVESTIT nimic in ultimii 12 ani;
4. NU S-A investit in inlocuirea conductelor de alimentare cu apa potabila, insa autorizatii de construire s-au tot emis;
5. In zona NU S-A EFECTUAT nici o lucrare de amenajare si extindere a sistemului carosabil.

Si atunci vine intrebarea: CAT MAI AVETI DE GAND SA NE IGNORATI ???

Pentru ce impozite si taxe, daca noi locatarii din acest cartier nu contam?

S-au aprobat scutirile și reducerile de taxe pentru firmele săcelene afectate de COVID-19

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia