Home / Administratie / Locatarii de pe Nicolae Iorga înoata în noroi

Locatarii de pe Nicolae Iorga înoata în noroi

noroi pe iorgaMai mulţi săceleni ne-au contactat revoltaţi în legătură cu modul deficitar în care anumite lucrări edilitare din Săcele au fost realizate. Ne facem datoria faţă de cititorii noştri şi vă aducem în prim-plan situaţia groaznică de pe strada Nicolae Iorga, acolo unde lucrările au transformat zona într-o uriaşă groapă de noroi.

Ar trebui să acordăm puţina atenţie şi treburilor mai urâte. Strada Nicolae Iorga, la doi paşi de centru – Chiar nu se poate lucra decât ca la o carieră de lut? Au fost inventate atâtea utilaje pentru a lucra în mod civilizat.  Când se organizează o licitaţie nu se verifică dotarea firmelor participante?

locuitor de pe strada N. Iorga

Locuitorii din zonă ne-au scris şi ne-au trimis poze, în încercarea de a trage un semnal de alarmă. Imaginea vorbeşte de la sine şi prezintă o stradă inaccesibilă pentru pietoni şi greu accesibilă pentru autovehicule în perioada aceasta de primăvară, o perioada mai umeda în Săcele.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply