Home / Actual / Licitație pentru paza Uzinei de Apă Tărlung

Licitație pentru paza Uzinei de Apă Tărlung

Compania Apa Brașov a lansat o nouă licitație în vederea încheierii unui contract pe o perioadă de trei ani pentru asigurarea pazei la Uzina de Apă Tărlung. Licitarea contractului s-a mai încercat și anul trecut în septembrie însă nu s-a concretizat din lipsa ofertanților. Valoarea totală a contractului este de 2.268.000 lei și ar fi necesar un număr de 7 paznici pentru a păzi perimetrul principalei surse de apă a Săcelelui și Brașovului. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 7 aprilie, garanția de participare fiind de 22.000 de lei.

De asemenea, pentru a putea participa la această licitație, ofertanții trebuie să prezinte lista principalelor servicii de pază prestate în ultimii 3 ani cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor. Din lista prezentată, ofertanții vor face dovada că în ultimii 3 ani au prestat servicii de pază în valoare de minim 1.000.000 lei. Perioada de 3 ani se calculează cu 3 ani în urmă de la data limită de depunere a ofertei.

sursa: bizbrasov.ro

2,26 milioane de lei sunt necesare pentru paza principalei surse de apă a Brașovului în următorii trei ani

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply