Home / Actual / Licitație pentru Canionul Șapte Scări și Tiroliana Șapte Scări: 1.050.480 de lei plus TVA valoarea contractului pentru activitățile de aici

Licitație pentru Canionul Șapte Scări și Tiroliana Șapte Scări: 1.050.480 de lei plus TVA valoarea contractului pentru activitățile de aici

Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele a anunțat lansarea licitației pentru contractul de asigurare a personalului necesar pentru desfășurarea activității la Canionul Șapte Scări și Tiroliana Șapte Scări – Valea Șipoaia în anul 2023.

Aceste două obiective turistice sunt situate în zona Dâmbu Morii, cu acces din DN1 și Drumul Forestier Valea Șipoaia.

Prestatorul selectat va avea responsabilitatea de a gestiona activitatea comercială de vânzare a tichetelor, încasarea banilor, emiterea documentelor fiscale și supravegherea accesului în Canionul Șapte Scări.

De asemenea, va oferi asistență turiștilor pe traseul de vizitare, va efectua lucrări administrative-gospodărești, precum curățarea interioară a Canionului, decolmatarea pârâului Șapte Scări și întreținerea drumului de acces la Pichetul PSI Intarit Șapte Scări, a potecilor turistice, a Pichetului PSI Intarit Șapte Scări, a foisoarelor și a podelelor din cadrul obiectivelor turistice.

În ceea ce privește Tiroliana Canion Șapte Scări – Valea Șipoaia și Extindere Tiroliana, prestatorul va fi responsabil pentru activitatea comercială de vânzare a tichetelor, încasarea banilor și emiterea documentelor fiscale.

Prin contract câștigătorul va asigura echipamentul de coborâre a turiștilor, va instrui turiștii, va monitoriza pe traseu coborârea acestora și va verifica zilnic starea tehnică a cablurilor, a platformelor și a echipamentului. Va efectua, de asemenea, curățenia pe tot parcursul traseului.

Valoarea estimată a contractului este de 1.050.480 de lei plus TVA, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 27 aprilie 2023, ora 15.00.

Administrația de la Săcele dorește ca prestatorul selectat să fie un profesionist desăvârșit, care să ofere servicii de calitate și să contribuie la dezvoltarea turismului în această zonă deosebită.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia