Home / Actual / Liceul Teoretic George Moroianu, punctaj foarte bun după inspecția ARACIP

Liceul Teoretic George Moroianu, punctaj foarte bun după inspecția ARACIP

ARACIP (Autoritatea Națională pentru Calificări în Învățământul Preuniversitar), organismul responsabil cu evaluarea și acreditarea instituțiilor de învățământ preuniversitar din România, a ajuns si la cel mai important liceu din Municipiul Sacele.

Vestea excelentă este că Liceul Teoretic “George Moroianu” a reușit sa obțină calificative foarte bune la toți cei 24 indicatori.

”În vremuri greu încercate, uităm momentele speciale ale vocației de dascăl!

Printre importantele reușite ale școlii noastre, mai adăugăm o mare realizare!

[…] am îndeplinit 24 de indicatori din 24 cu calificativul Foarte Bine în urma procedurii de acreditare la nivel național, ARACIP; punctaj obținut de puține licee din țară!

Mulțumim dascălilor moroieni și echipei implicate! Povestea merge mai departe! Excelsior Moroianu!”, spune postarea celor de la Moroianu.

Ce este ARACIP?

În cadrul acestui proces, ARACIP acordă punctaje pentru fiecare liceu, în funcție de performanțele sale.

Punctajele ARACIP sunt importante pentru licee, deoarece acestea pot influența decizia elevilor și a părinților în ceea ce privește alegerea unei școli.

De asemenea, aceste punctaje pot fi utilizate de către autoritățile locale și naționale pentru a aloca resurse financiare și materiale în funcție de performanțele școlilor.

Punctajele ARACIP sunt acordate în urma unei inspecții.

Inspecția este realizată de către experți în educație și are ca scop evaluarea performanțelor școlii într-un număr mare de domenii, inclusiv managementul școlii, resursele umane, curriculumul, calitatea instruirii, performanța elevilor și implicarea comunității.

Dr. Pandi Eduard este medic primar chirurgie generală și Dr. Barbu Octavian Laurian este medic specialist chirurgie generală în cadrul Spitalului Municipal Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia