Home / Actual / Lăsați în voia sorții! ASUM spune “că deși obligată, Primăria Săcele nu a distribuit nici măcar un litru de apă potabilă în zona Amurgului”

Lăsați în voia sorții! ASUM spune “că deși obligată, Primăria Săcele nu a distribuit nici măcar un litru de apă potabilă în zona Amurgului”

“Cam atât a făcut Primarul din Săcele, Virgil Popa, cu privire la sursa de apă folosită de cetățenii care locuiesc pe strada Amurgului. Era obligatoriu să afișeze că apa nu este potabilă. La fel de obligatorie este și “asigurarea apei potabile pentru populație prin alte mijloace” conform aceleiași adrese a Direcției pentru Sănătate Publică Brașov.

Din data de 19 Martie și până în prezent, Primăria Săcele nu a distribuit nici măcar un litru de apă potabilă în acea zonă.

Virgil Popa nu este interesat, deloc! Neavând o altă sursă de apă potabilă, locuitorii de pe strada Amurgului consumă în continuare apă nepotabilă.

Reprezintă acest fapt un atentat la viața și sănătatea a peste 300 de persoane? S-a făcut primarul Virgil Popa stăpân pe viața și sănătatea acestora?

Sunt zeci de copii acolo. Noi îi recomandăm să nu se joace cu aceste lucruri. O instituție a Statului Român, Direcția pentru Sănătate Publică, l-a obligat să asigure apă potabilă pentru aceste persoane. Aici nu putem vorbi de culpă, ci de rea intenție.

Trebuie să existe și răspundere pentru ignorarea acestei dispoziții! Solicităm public Parchetului să se autosesizeze cu privire la acest caz.”

conform comunicat Facebook ASUM

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “PSD se supăra că administrația județeană a direcționat 500.000 lei către Săcele, dar uită că Guvernul Dăncilă nu a dat nimic”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia