Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “PSD se supăra că administrația județeană a direcționat 500.000 lei către Săcele, dar uită că Guvernul Dăncilă nu a dat nimic”

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “PSD se supăra că administrația județeană a direcționat 500.000 lei către Săcele, dar uită că Guvernul Dăncilă nu a dat nimic”

Supărare mare pe administrația PSD de la Săcele, care s-a ofuscat că a primit 500.000 lei din partea Consiliului Județean Brașov, parte din suma corespunzătoare cotei de 7,5% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în anul 2019.

PSD-istii au pus-o repede de un comunicat de presă în care îl înfierează pe Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, cel care a găsit o soluție de avarie în a împărți în mod echitabil între localități puținul primit tot de la PSD.

Ascultați declarația președintelui Consiliului Județean mai jos:

Astăzi am împărțit sărăcia în care Guvernul PSD-ALDE încearcă să arunce județul Brașov aprobând împărțirea pe localități a sumei de 28.492.000 lei corespunzătoare cotei de 7,5% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în anul 2019, precum și repartizarea procentului de 20% din cote defalcate din impozitul pe venit și TVA pentru echilibrarea bugetelor locale, estimate pe anii 2020-2022.Deși avem foarte multe proiecte în implementare și foarte mulți primari din județul Brașov au drumuri comunale ce necesită reparații, actualii guvernanți n-au înțeles că Brașovul are nevoie de reparații și investiții în infrastructura rutieră.Locul 40 din 41 de județe pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pentru anul 2019 și locul 33 privind suma din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale în anul 2019 este ceea ce consideră Guvernul ca merită județul Brașov și brașovenii! Brașovul este demn și merită respect, domnilor guvernanți!!

Publicată de Adrian Ioan Veştea pe Joi, 28 martie 2019

Printr-o ipocrizie fără margini, PSD-istul Virgil Popa și-a pus subalternii să se plângă prin presa de partid, de banii primiți de către administrația săceleană, ignorând adevărul care ne spune că de fapt puțin, spre nimic a dat însuși Guvernul PSD Dăncilă-Dragnea.  

Când au cerut bani de la PSD, nu au primit nimic!

4.600.000 lei (aproximativ 1 milion de euro) a cerut administrația de la Săcele din Fondul de Rezervă Bugetară aflat la dispoziția Guvernului printr-o adresă comună din luna iulie 2018.

Răspunsul de atunci nu s-a lăsat așteptat prea mult, însă nu a fost pe placul primarului Virgil Popa.

Asta deoarece Guvernul PSD nu a avut bani de dat către Săcele!

De fapt, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nu spunea că nu are bani, ci doar că are disponibilități limitate ale Fondului de rezervă și nu poate da curs solicitării de la Săcele.

Să te plângi că primești bani de la adversarii politici, atunci când ai tăi colegi nu ți-au dat nimic este un nou nivel de rușine politico-administrativă pe care Virgil Popa și PSD Săcele îl ating. 

Ciprian Sterpu – Consilier Local al PNL Săcele

Primăria Municipiului Săcele pierde un proces în instanță. Despre ce este vorba?

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia