Home / Actual / Bulevardul George Moroianu (tronson cuprins între str. A. Endre și str. G. Coșbuc) rămâne închis până în data de 15 aprilie

Bulevardul George Moroianu (tronson cuprins între str. A. Endre și str. G. Coșbuc) rămâne închis până în data de 15 aprilie

Datorită unor probleme de natură tehnică și pentru aducerea carosabilului la starea inițială, bdul George Moroianu, tronson cuprins între str. Ady Endre și str. George Coșbuc, rămâne închis circulației până în data de 15.04.2019.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronson este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiind deviată pe străzile laterale.

De asemenea, transportul în comun va continua să circule pe traseul deviat, cu menținerea stațiilor de pe str. Câmpului nr.87-89 și Spălătoria Auto, precum și a celor de pe Bd. George Moroianu nr. 121-123 și respectiv 124-126.

Reluarea circulației se va face cu anunțarea prealabilă a locuitorilor municipiului Săcele, printr-un anunț public cu cel puțin 24 de ore înainte.

conform comunicat Primăria Municipiului Săcele 

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “PSD se supăra că administrația județeană a direcționat 500.000 lei către Săcele, dar uită că Guvernul Dăncilă nu a dat nimic”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia