Home / Actual / La cheltuit bani sunt foarte competenți! Dar nu contează cati bani aruncă pe “lucrări”, la prima ploaie serioasă balta este tot acolo

La cheltuit bani sunt foarte competenți! Dar nu contează cati bani aruncă pe “lucrări”, la prima ploaie serioasă balta este tot acolo

Săcelenii din cartierului Electroprecizia, de pe strada Viitorului la numerele 38-40 nu scapă de blestemul lacului ce se formeză acolo la fiecare ploaie mai serioasă.

Primăria Municipiului Săcele a recepționat anul trecut “o lucrare de anvergură”, al cărei scop a fost tocmai eliminarea acestei probleme.

Firma care a efectuat lucrarea de reparare a canalului pluvial se numeste AG SERV CONSTRUCT SRL, costurile totale fiind de 309.000 lei. (peste 3 miliarde lei vechi)

În cursul zilei de duminică, la orele prânzului, o ploaie serioasă a determinat din nou formarea unui lac aici, de aceasta dată locatarii fiind mai afectați decât de obicei.

“Masina mea e praf apa mai sus de banchete” spune un sacelean pe o retea de socializare, altul spune ca “Tot cartierul la fel arată, pe la Profi, la școală apa până la gleznă”, iar o doamna este revoltata “Bine că plătim la apă și canal, dar nu se face nimic, suntem luați în bătaie de joc!!”.

La final concluzioneaza tot pe o retea de socializare un altul … “Au trimis 3 pompieri cu casmale să adune apa!! De tot râsul!!”

Cam asta este nivelul oameni buni …. mulți bani cheltuiți și totul este la fel!

Incă de anul trecut un specialist în instalații posta acest material … Poate vreți să îl revedeți … 

Vandalizare pe Valea Largă! Cetățeni certați cu legea și buna cuviință distrug ce alții construiesc

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia