Home / Actual / Juniorii săceleni caştigă la Ungheni şi merg să joace pentru trofeu la Mogoşoaia

Juniorii săceleni caştigă la Ungheni şi merg să joace pentru trofeu la Mogoşoaia

Deşi nu erau favoriţii grupei de la Ungheni, juniorii de la FC Precizia Săcele au demonstrat în weekend că au valoare şi au reuşit să-şi depăşească toţi adversarii, calificându-se pentru turneul final unde vor juca pentru titlul naţional.

Au fost meciuri grele, cu adversari dificili, dar şi cu o vreme caniculară ce a afectat perfomanta echipei. Cu toate acestea Precizia a învins vineri pe favorita Steaua Magică Iaşi cu 2-1, la peste 35 de grade la ora meciului. Sâmbăta a venit momentul unei victorii concludente cu Dorna Vatra Dornei, 6-1 pentru săceleni, iar duminică a fost meciul decisiv cu gazdele de la Viitorul Ungheni.

Ultimul meci, cel cu Ungheniul, s-a dovedit a fi şi cel mai greu, aşa cum se aştepta şi conducerea tehnică a echipei. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 0-0, FC Precizia Săcele impunându-se la loviturile de departajare cu un 8-7 ce ne-a dus pe primul loc în grupă şi mai departe, la turneul final de la Mogoşoaia.

Urmează o semifinală şi poate, o mult aşteptată finală, adversarii de la Bucureşti urmând a fi una dintre echipele LPS Mircea Eliade, CSS Caracal, CS Industria Sârmei Câmpia Turzii.

Mult succes acestei frumoase generaţii de fotbalişti săceleni!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply