Home / Actual / “Junii Săceleni” au triumfat la București

“Junii Săceleni” au triumfat la București

Ansamblul “Junii Saceleni” a participat in data de 27 martie la Festivalul National de dans “Triumf”, un eveniment organizat in Bucuresti si aflat la cea de-a V-a editie.

Junii Saceleni, reprezentanti ai Liceului “George Moroianu” din localitate, au deplasat la concurs un numar de 39 de copii cu varste intre 6 – 13 ani.

A fost un concurs care a cuprins toate secţiunile de dans şi toate vârstele,de la copii (4-16 ani) în total 263 de momente. Deşi a fost a V-a ediţie a Festivalului “Triumf”, ansamblul nostru a fost în premieră pentru acest concurs, singurul ansamblu cu taraf.

a declarat Otilia Ovesia

La sectiunea dans popular : copii 5-7 ani Junii s-au clasificat pe locul I cu dansul Ciobanasul, la egalitate cu Romanasul, din Bucuresti, urmati de ansamblul ,,PISICUTELE´´ Bucuresti si Ministelutele de la Clubul Copiilor Bucuresti.

La sectiunea dans popular Cadeti 10-12 ani, sacelenii au reusit tot o clasare pe locul I cu dansul Breaza, alaturi de Ansamblul Magic Grup de la Clubul Copiilor Bucuresti, si locul II, cu dansul Braul de Fagaras, urmati de Ansamblul SIM de la Scoala SIMO DANCE din Nedelea.

Felicitari “Junilor Saceleni”!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply