Home / Actual / Jos mâinile de pe indemnizaţia mamelor! Şi puneţi mâna să construiţi creşe şi grădiniţe!

Jos mâinile de pe indemnizaţia mamelor! Şi puneţi mâna să construiţi creşe şi grădiniţe!

Parcă printr-un sfidător act politic, PSD anunţă că analizează plafonarea indemnizaţiei de creştere a copilului, pentru “utilizarea eficienta a resurselor bugetare”, asa cum anunta Digi24.

Probabil banii pentru pomenile electorale în campanie nu mai ajung şi guvernarea Dragnea-Grindeanu vrea să taie bani de la mame.

Această veste vine la nici o lună o altă culme a absurdului întâmplata în Parlamentul României, unde PSD și ALDE au renunțat la programul propus chiar de aceste partide, cel de construirea a 554 de creșe în toată țara.

Intreaga informatie o gasiti AICI!

Toate aceste decizii parcă fac parte dintr-un plan sinucigaş ce-şi propune să ducă la o îmbătrânire şi mai accentuată a populaţiei din România!

Fără creşe, fără grădiniţe suficiente şi cu indemnizaţii maternale diminuate este foarte probabil să vedem o scădere a sporului natural.

Şi dacă nu vă pasă când un partid propune astfel de măsuri, gândiţi-vă bine! Peste ani şi ani, cine o să ne plătească pensia?

Raspunde si tu la sondaj!

Credeți că indemnizația de crestere a copilului ar trebui ....

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply