Home / Administratie / Job disponibil in Compartimentul Resurse Umane la Primăria Săcele

Job disponibil in Compartimentul Resurse Umane la Primăria Săcele

Primăria Municipiului Săcele cu sediul în str.Piaţa Libertăţii nr.17, Săcele, judeţul Braşov, organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie vacante de referent clasa III, grad  profesional superior Compartimentul Resurse Umane din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Săcele,  după cum urmează:

REFERENT, clasa III, grad profesional superior

  1. a) Condiţii generale de participare : candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare
  2. b) Condiţii specifice :
  • studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat
  • vechime în specialitatea studiilor – 9 ani
  • cunoştinţe operare pe calculator, nivel mediu

          Concursul  consta în următoarele etape :

  • selecţia dosarelor
  • proba scrisă se va susţine în data de 01 iulie 2015 ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Săcele;
  • interviul se va susţine în data de 03 iulie 2015 ora 14:00 la sediul Primăriei Municipiului Săcele;

Dosarele de inscriere conţinând înscrisurile prevăzute în art. 49 din HG 611/2008 precum şi un curriculum vitae se pot depune în termen de 14 zile de la publicarea anunţului, la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Primăriei Municipiului Săcele.

Relaţii suplimentare cu privire la bibliografia stabilită pentru concurs se poate obţine de la  Compartimentul Resurse Umane

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply