Home / Actual / Săceleanul Janos Csukas se pregătește pentru meciul de titlu în MMA. Ținta sa este centura la categoria semi-grea

Săceleanul Janos Csukas se pregătește pentru meciul de titlu în MMA. Ținta sa este centura la categoria semi-grea

Janos Csukas (foto stanga) are parte de o nouă mare provocare a carierei sale de luptator MMA.

Pe 25 martie va intră în cușcă, acolo unde îl va întâlni pe sportivul englez Yu-Joe Lewis Lae pentru titlul WCMMA la categoria semi-grea 93 kg.

Săcelean la origini, Janos Csukas își construiește pas cu pas la Londra o carieră în MMA, aflându-se în capitala Marii Britanii din 2007.

În 2011 a început să boxeze, reușind timp de 15 meciuri să nu cunoască înfrângerea la semi-pro.

Schimbarea de cariera sportivă a cunoscut-o alături de celebrul Cătălin Smărăndescu, cel ce l-a antrenat în MMA (Mixed Martial Arts).

Cu Cătălin drept coach, săceleanul nostru a reușit 2 titluri, unul mondial al celor de la WCMMA la categoria grea și unul la box IBA Southwork Area.

Odată cu reîntoarcerea în România a lui Cătălin Smărăndescu, Janos Csukas și-a schimbat antrenorul.

Acum, alături de el stă un alt fost star al UFC-ului, de această dată englez: Brad Pickett.

Pe 25 martie, Janos Csukas vrea să mai obțină un titlu, al treilea al unei frumoase cariere. Pentru asta se antrenează de 3 ori pe zi și trebuie să învingă un britanic la el acasă.

Să-i ținem pumnii!

Foto jos: Janos alături de Cătălin Smărăndescu și echipa.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply