Home / Actual / Izvor FEST ediția a III-a va avea loc în perioada 18-20 August 2023

Izvor FEST ediția a III-a va avea loc în perioada 18-20 August 2023

Izvor Fest® este un eveniment dedicat familiilor, tuturor locuitorilor cartierului Izvor si celor care vor sa cunoasca zona Izvor Tărlungeni.

Este un eveniment al prieteniei si al socializarii. Izvor Fest se bucura de stand-uri tip foodtruck, bar cu dozatoare de bere, scena, dj’s, artisti, locuri special amenajate pentru copii, cat si o zona de relaxare pentru adulti.

Este un eveniment pentru comunitate si s-a născut din dorința de socializare si de distracție.

Izvor FEST ed III, 18-20 August 2023, aduce pe scena artisti precum Lupii lui Calancea, Mario Fresh, Azur si Nelu Vlad, Trupa 6, Smart Band, Harmoniac, Disco Biscuit, Dj Minu, Dj Lauri, Cosmin Fogoros, Alex Modoi, Alinul, Tudor Constantinescu, Dj Rux, Dj Vali Cretu, Stephan F, Luci Samuila, Dj Cosmin Soare, Dj Ilie si multi altii care vor fi anuntati ulterior.

Izvor Fest este un eveniment realizat cu initiativa a catorva prieteni din cartierul Izvor Tarlungeni si nu numai, fiind prezentat de Razvan Stroe.

Programul detaliat il gasiti pe www.izvorfest.ro sau pe canalele de socializare ale Izvor Fest. In cadrul festivalului, vizitatorii se vor bucura de prezenta parapantistilor care vor decola de pe Bunloc si vor ateriza in zona festivalului.

Parada aviatica va fi si ea prezenta la festival ca in fiecare an, iar avioanele vor fi fotografiate la apus la fel ca si balonul cu aer cald. Doritorii pot opta, contracost, pentru un zbor cu balonul.

Pentru cei mici va fi amenajat un loc de joaca generos in colaborare cu Magic Dreamland, la eveniment fiind prezente peste 20 de mascote, Minions, Eroii in Pijama, unicorni colorati si multi altii, tobogane gonflabile, bungee trambulina, face painting si spectacole pentru copii sustinute de Magicianul Robert Enuca si Teatrul Strada.

La festival va mai puteti intalni cu foodtruck-uri pregatite sa încânte gusturile vizitatorilor cu fructe de mare, burgeri, mancare mexicana, live cooking pasta&pizza, mâncare tradițional romaneasca, bar areas by Yagher Chalet & more.

Zona food va fi amenajata cu mese de berarie si acoperite cu pavilioane inalte.

Pretul de intrare este de 20 de lei pe zi si 50 de lei pentru toate cele 3 zile
de festival.

Acceseaza codul QR-ul din dreapta pentru a achizitiona bilete!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia