Home / Actual / Între Bolnoc și Dâmbu Morii ar putea să apară un ansamblu imobiliar format din 20 blocuri cu 7 etaje

Între Bolnoc și Dâmbu Morii ar putea să apară un ansamblu imobiliar format din 20 blocuri cu 7 etaje

Cel puțin asta rezultă din documentația depusă și afișată la Primăria Predeal, lucru susținut și de inițiatorii unei petiții online al cărei scop este oprirea acestei initiative de a dezvolta imobiliar o zona verde.

”Între Timișul de Jos și Brașov, pe DN1, drum european E60, în vecinătatea fostei vile de 18.000 mp a lui Ceaușescu, trecută în 2010 în proprietatea miliardarului Ioan Neculaie, chiar lângă șosea, la umbra pădurii, va fi ridicat un cartier de blocuri înalte, cu spații comericale și anexele aferente unui cartier rezidențial.”

Suprafata de 58.000 mp este acum acoperita de spațiu verde cu copaci și poienițe.  O suprafață verde cam cât cinci stadioane, într-o zonă de mare interes turistic.

Aici ar urma să apară însă o pădure de blocuri cu 6 etaje plus mansardă, o imagine numai bună pentru a acoperi peisajul natural din zona Dâmbul Morii, spun initiatorii petitiei.

Primăria Predeal a demarat deja procesul de informare publica, pe site-ul institutiei fiind postate primele informatii despre proiect si PUZ inca din 4 ianuarie.

Conducerea orașului îi avertizează pe săceleni: ”Atenție la parcarea maşinilor în sezonul rece”

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia