Home / Actual / Inițiativa USR, “Fără Penali în Funcții Publice” revine la Săcele

Inițiativa USR, “Fără Penali în Funcții Publice” revine la Săcele

Vineri, 25 mai, locuitorii din Săcele pot să semneze pentru inițiativa USR, Fără Penali în Funcții Publice, începând cu ora 17.30, în centru, la statuie.

Deputatul USR Brașov, Tudor Benga, va fi și el printre voluntarii prezenți la Săcele, pentru a explica cetățenilor de ce trebuie să susțină inițiativa.

După strângerea de semnături, Tudor va sta de vorba cu cei interesați de activitatea sa în parlament, le va răspunde la întrebări și le va spune despre proiectele legislative la care lucrează.

Pentru a reuși să adunăm cât mai multe semnături, avem nevoie de ajutorul vostru.

Alăturați-vă echipei de voluntari la acțiunea de vineri, vorbiți cu oamenii de pe stradă și spuneți-le că inițiativa “Fără penali în funcții publice” este un demers normal și de bun simţ.

Dacă doriți să ajutați, descărcați lista de semnături de pe site-ul https://www.farapenali.usr.ro/și convingeți cât mai multe persoane să semneze, iar vineri predați listele echipei de voluntari.

Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele: Despre transparență și responsabilitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia