Home / Actual / Început excelent pentru Dana Haralambie în sezonul de vară

Început excelent pentru Dana Haralambie în sezonul de vară

Lotul Român de Sărituri cu Schiurile (foto dreapta) s-a deplasat weekendul trecut în Austria la Villach pentru primele două etape ale sezonului de vară FIS Cup.

Reprezentanții României au avut evoluții notabile, însă ca de obicei, Dana Haralambie a fost cea care a impresionat cel mai mult. Sportiva din Săcele a reușit să urce pe podium în ambele zile de concurs, ocupând locul 3 în cele două etape din Austria.

Evoluțiile Danei în cele două etape au fost foarte bune, în prima zi ea reușind sărituri de 94,5 m și 87,5 m (punct K-90), iar în cea de-a doua zi sărind 91 m și 91,5 m. Ambele etape au fost câștigate de Nika Kriznar din Slovenia, urmată în prima zi de Luisa Goerlich, respectiv Juliane Seyfarth a doua zi, ambele sportive reprezentând Germania.

Săcelencele Diana Trâmbiţaş şi Carina Militaru au completat un weekend promiţător, ocupând locurile 26 şi 24, în prima etapă, respectiv 25 şi 28 în cea de-a doua.

În competițiile masculine am fost reprezentați de Sorin Mitrofan, Iulian Pîtea, Farkas Hunor, Andrei Feldorean, Daniel Andrei Cacina, Mihnea Spulber şi Radu Mihai Păcurar, care deși nu au punctat, au avut evoluţii încurajatoare pentru viitor.

Următoarele două etape FIS Cup se vor desfășura în Elveția la Kandersteg în perioada 16-17 septembrie!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply