Home / Actual / Inca un trofeu pentru Alegria, Karizma și Enjoy Dance

Inca un trofeu pentru Alegria, Karizma și Enjoy Dance

10406357_758796360808102_5620965029958493526_nAlegria, Karizma și Enjoy Dance, trupele de dans de la Asociația Club Sportiv Săcele, s-au întors cu șapte premii de la concursul “Dance Art Competition” desfășurat la Roman, sâmbătă, 7 iunie a.c..

Casa de Cultură Roman și Club Dance Art Valian” Roman au organizat prima ediție a evenimentului Dance Art Competition” la care s-au înscris 250 de copii din Botoșani, Brașov, Buzău, Neamț, Vâlcea și Suceava. Din orașul nostru s-au prezentat trupele de dans Alegria, Karizma și Enjoy Dance, coordonate de coregrafa Anca Popuțoaia, care au participatla cinci dintre cele șapte secțiuni ale concursului.

Cele trei dansuri de caracter – rusesc, irlandez și italian –, un dans fantezie coregrafică și un dans contemporan au fost momentele artistice care le-au asigurat fetelor primele două locuri ale podiumului. Ele au obținut un premiu II și patru premii I, dar și premiul pentru cel mai frumos costum (dans italian) și trofeul la categoria „profesioniști”, pe care le-au așezat cu bucurie lângă celelalte recompense obținute până acum: „De fiecare dată plecăm cu speranța de a câștiga cât mai multe premii, dar foarte important este să participi și să câstigi experința cât mai multor competiții, să dansezi pe cât mai multe scene din țară și nu numai”, a declarat coregrafa Anca Popuțoaia.

Cu un juriu format din coregrafi specializati în dans popular, balet, dans urban, dar și cu o organizare foarte bună, evenimentul s-a ridicat la nivelul marilor competiții organizate la București. Cu toate acestea, deplasarea a fost suportată din banii părinților.

Următorul concurs la care vor participa trupele de dans de la Asociația Club Sportiv Săcele este Festivalul de Dans European de la Năvodari, în perioada 1-4 august a.c., unde vor fi prezente pentru al treilea an consecutiv.

Adelina Salomia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply