Home / Actual / (VIDEO) Încă o situație penibilă pentru primarul Popa Virgil. Prins cu minciuna de 2 consilieri locali?

(VIDEO) Încă o situație penibilă pentru primarul Popa Virgil. Prins cu minciuna de 2 consilieri locali?


”Primarul nostru MINTE, MINTE, MINTE luminată !

În şedinţa de Consiliu Local din data de 27.01.2022, domnul primar inginer Virgil POPA într-o criză de autolaudaţie compulsivă caracteristică, ne-a informat pe noi consilierii locali despre nemaivăzutele şi nemaiauzitele sale realizări administrative.

În acest sens ne-a informat (deşi nu l-a întrebat nimeni – întrebarea fiind de fapt alta ) că a intabulat toate şcolile din Săcele deoarece nici una nu era întabulată până acum 5 ani.

Toate bune şi frumoase, dar la sfârşitul autolaudei colegul de partid al primarului, l-am numit aici pe dl. profesor Munteanu Gheorghe şi el consiler local, prezent la şedinţă, îl contrazice spunându-i că nu este adevărat.

Personal aveam date despre faptul că apropape toate şcolile erau întabulate înainte de anul 2016 când mandatul de primar a fost câştigat de actualul edil, dar din cauză că nu le aveam la îndemână am preferat să nu-l contrazic pe marele realizator de întabulări.

Pentru mai multă siguranţă şi pentru a veni cu argumente scriptice din arhive, în perioada ce a urmat şedinţei din 27 ianuarie 2022 am verificat la arhiva O.C.P.I. Braşov situaţia faptică.

Rezultatul nu lasă loc la interpretări din 10 clădiri verificate 9 erau întabulate înainte de 2016.

Deci spusele primarului  sunt MINCIUNI 90%. Doar 10% este adevăr, a întabulat Scoala nr.4 din cartierul Electroprecizia.

Pentru a nu da loc la interpretărilor cu care primarul o să vină să se apere menţionez:

– Din 2016 până în 2022, primăria a executat cu ajutorul unor firme de cadastru plătite în acest sens, lucrări de actualizare a datelor ( topografice ) care sunt simple lucrări de măsurare ce durează 2-3 ore pe teren şi 2-3 ore de muncă de birou, lucrări care se depun la Oficiul de Cadastru, care pentru o taxă de 60/operaţiune, actualizează datele tehnice ale imobilului.

De remarcat că ACTUALIZAREA DE DATE A IMOBILULUI nu este una şi aceiaşi cu ÎNTABULAREA IMOBILULUI, iar de fapt primarul se laudă că el a actualizat datele pentru toate şcolile din Săcele.

În realitate nu a făcut NIMIC personal decât a comandat unor firme nişte lucrări pe care l-a plătit cu bani publici de la buget.

Un fapt deloc de neglijat este acela că lucrările de actualizare sunt necesare, dar nu sunt obligatorii conform legii.

”Mulţumim din inimă” d-lui primar că ne minte cu neruşinare în fiecare şedinţă de consiliu local, dar personal promit că voi verifica fiecare afirmaţie să văd dacă e reală sau nu, cetăţenii din Săcele care plătesc taxe şi impozite trebuie trataţi cu respect, nu cu MINCIUNI!

conform text si video postare Popa Cristian

Primarul Popa Virgil încalcă Regulamentul Consiliului Local fără rușine! Ce nu face acesta, deși este obligat!?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia