Home / Actual / Încă o premieră pentru Farmacia Precizia Săcele!

Încă o premieră pentru Farmacia Precizia Săcele!

Farmacia Precizia, cel mai activ brand de pe piața săceleană în ultimele luni, a mai realizat o premieră!

Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții săi și pentru a satisface cât mai bine nevoile acestora, Farmacia Precizia a lansat de curând un Jurnal al Farmaciei.

Acesta va apărea trimestrial și va conține informații inedite din activitatea farmaciei, articole medicale scrise de doctori săceleni, prezentări de produse și informații despre promoțiile desfășurate de farmacie. Designul special al primului număr (pe care l-am numit noi un “număr de colecție”) poartă amprenta echipei Disz Tipo Digital, Jurnalul fiind tipărit tot în Săcele, la tipografia Disz Tipo.

În primul număr care este distribuit în perioada septembrie – noiembrie tuturor clienților, puteți găsi un scurt istoric al farmaciei, articole medicale despre Gonartoză, Hipertensiunea Arterială și Gastroenterocolita Acută, precum și lista completă de produse preparate în laboratorul Farmacia Precizia.

Bravo Farmacia Precizia, un brand care crește din ce în ce mai mult datorită unor astfel de inițiative, susținute în mod evident de o calitate foarte bună a produselor preparate! 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply