Home / Actual / Îl aduce și pe la Săcele? Andrew Tate, controversatul om de afaceri, vrea să îl antreneze pe miliardarul Elon Musk

Îl aduce și pe la Săcele? Andrew Tate, controversatul om de afaceri, vrea să îl antreneze pe miliardarul Elon Musk

Îl mai țineți minte pe Andrew Tate, celebrul si controversatul om de afaceri ce și-a început aventura in Romania chiar de la Săcele, de pe strada Narciselor?

Ei bine, dacă încă nu și-a rezolvat problemele cu legea, Tate acum vrea sa se implice în ceea ce presa americana numește lupta miliardarilor. La propriu! Detalii AICI! 

Acum, Andrew Tate vrea sa il antreneze pentru o lupta in cușcă ( cage fight ) pe nimeni altul decat Elon Musk – proprietarul Tesla si Twitter. 

Acesta a fost provocat pe Twitter de alt miliardar, cel de la Facebook – Mark Zuckerberg. Ce sa-i faci, au si miliardarii copilăriile lor.

Rămâne de văzut daca Musk va fi antrenat de Tate, iar de va fi asa … săcelenii au câteva propuneri de activități ce pot duce la sporirea competentelor fizice si psihice.

Pentru cele fizice recomandam alergatul după urs, alături de echipa de intervenție, proba ce poate avea ca punct culminant chiar un cage fight cu animalul ușor tranchilizat, pentru relocare, evident.

Pentru cele psihice, urcarea in autobuzul de Săcele la ore aglomerate, autobuz care oricum se va strica si te va lăsa aiurea printr-o statie … atunci cand îți trebuiesc nervi de otel sa nu o iei razna știind ca vei întârzia la munca sau la școala.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia