Home / Actual / Iată pe ce a cheltuit primăria 100.000 lei: O decizie banală, un raport de 3 pagini și alte câteva documente
sursa captura video youtube

Iată pe ce a cheltuit primăria 100.000 lei: O decizie banală, un raport de 3 pagini și alte câteva documente

Vă spuneam încă din iunie 2021 că, incapabilă să gestioneze în mod eficient resursele financiare ale municipiului Săcele, administrația condusă de Virgil Popa a decis să împrumute banii cu care ar trebui să își salveze privilegiile și salariile grase pentru încă 4 ani.

Este vorba de  contractarea și garantarea unei creditări în valoare de 40.000.000 lei cu o maturitate de 15 ani, din care o perioadă de grație de 2 ani. 

Astfel, comunitatea săceleană va fi mai îndatorată, iar pesediștii vor avea mulți bani de aruncat către firmele de casă.

Dar lucurile nu se opresc aici, pentru că Virgil Popa a cerut ”consultanță” despre cum să ia acest imprumut și astfel a hotărât să mai cheltuie niste bani.

Peste 100.000 lei au ajuns la o societate comercială din București ce are ca domeniu de activitate managementul financiar. 

În schimb, această societate comercială a centralizat 5 (cinci) oferte de la băncile comerciale, oferte standard de acordare a unui împrumut și le-a analizat.

Tu poți fi consultant financiar de 100.000 lei/contract?

Noi credem că, în cazul de față, majoritatea oamenilor cu ceva școală puteau rezolva această problemă.

Se dă urmatorul tabel oarecare de oferte, ce conține 5 astfel de propuneri financiare, cu date identice, doar dobânda fiind diferită.

Pentru ca primul criteriu de departajare este cea cu ”pretul cel mai mic”, analizăm dobânda solicitată.

Dacă și voi ați alege tot Banca Transilvania, FELICITARI! … ați ales corect și ați putea fi consultant de 100.000 lei/contract.

Dar nu sunteti consultanți! Sunteți în schimb plătitori de taxe și impozite și banii de mai sus tot din buzunarele dvs. sunt. Să îi păziți bine!

Majorare de tarif la transportul în comun: Prețuri ca în Brașov, condiții ca în Uganda

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia