Home / Actual / Halucinant! PSD-ul le permite la Săcele doar celor cu ”pregătire” să comenteze sau să critice administrația!

Halucinant! PSD-ul le permite la Săcele doar celor cu ”pregătire” să comenteze sau să critice administrația!

La Săcele, administrația arogantă și autosuficientă a PSD-ului produce noi efecte halucinante.

Ești șofer? Ei bine află că nu ai voie să-ți dai cu părerea despre cheltuielile din primărie. Dar ce, te crezi economist să îndrăznești să faci asta?

Ești învățător sau profesor? Sper că nu aveți intenția de a discuta despre calitatea transportului în comun. Asta este pentru specialiști, da? Clar?

Ești vânzătoare sau lucrătoare în comerț? Nu ai voi să spui ceva despre cum arată drumurile din oraș. Ia uite băi la ei, cum îndrăzniți așa ceva, ce pregătire aveți? … spune PSD voalat printr-un comunicat de presă cu valoare de drept la replică.

„Nu dorim aici să discutăm despre abilitățile profesionale care să-i permită (n.r lui Ciprian Sterpu) să facă o analiză în deplină cunoștință de cauză” spune Primăria Municipiului Săcele într-o chestiune pe cât de banală, pe atât de delicată.

Până la urmă ce a facut atât de „grav” consilierul PNL Ciprian Sterpu?

Acesta a îndrăznit să arate cu degetul o lucrare publică din zona Doina, acolo unde spațiul verde a fost distrus și înlocuit cu pietriș.

Mai mult decât atât, acesta a avut inițiativa de a le arăta săcelenilor și o altă variantă de lucru, una vădit mai frumoasă, cu verdeață, gazon și arbuști.

În loc de mulțumiri din partea Primăriei Săcele, acesta a primit mustrări și miștouri într-un comunicat de presă pe care nu l-a semnat nimeni.

Ce mod nedemn de a face administrație tratând un consilier local și un plătitor de taxe și impozite la misto pentru că a îndrăznit să-i întrebe și pe săceleni ce părere au despre o lucrare publică.

PSD-ul a deschis Cutia Pandorei! De acum înainte, oricine se poate aștepta dacă devine o voce critică să primească replica ticăloasă: Dar ce pregătire ai tu, de-ți dai cu părerea?

Povestea mai jos!

“Boala pietrișului” la Săcele sau dispariția spațiilor verzi

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia