Home / Actual / Guvernul PNL alocă încă 25 de milioane de lei pentru construcţia Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav

Guvernul PNL alocă încă 25 de milioane de lei pentru construcţia Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi că Guvernul va aloca încă 25 milioane de lei, din Fondul de rezervă al Executivului, pentru realizarea Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav.

„În judeţul Braşov printre proiectele pe care le analizăm se află şi Aeroportul Braşov, o investiţie extrem de importantă pentru dezvoltarea judeţului Broaşov şi a judeţelor din vecinătate. Lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut. Progresul este evident faţă de vizita anterioară. Aeroportul este finanţat de consiliul judeţean, de primărie şi, evident, şi de Guvern”, a afirmat Ludovic Orban joi la vizită pe şantierul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav.  

Şeful Executivului a adăugat că „în plus faţă de cele 50 de milioane alocate prin legea bugetului de stat pentru acest obiectiv de investiţii, Executivul va mai aloca în cursul acestui an încă 25 de milioane din Fondul de rezervă al Guvernului”.  

„De asemenea, şi anul viitor vom veni cu sumele necesare în completarea resurselor de care dispun autorităţile locale, astfel încât să fim siguri că această investiţie este finalizată cât mai repede”, a conchis Orban.

Lucrăm în echipă pentru proiectele majore ale județului nostru! Guvernul liberal, condus de Ludovic Orban, acordă sprijinul promis Aeroportului Brașov.

Astfel, guvernul Orban dovedește că sprijină în mod real acest proiect. Cele 75 milioane de lei, 50 milioane lei alocate la începutul anului și 25 milioane lei alocate acum, sunt un sprijin real, acordat într-un timp scurt, pentru o investiție vitală pentru dezvoltarea județului nostru!

Continuăm!

Adrian Veștea – președinte Consiliul Județean Brașov

S-a semnat! Modernizarea drumului Câmpina – Valea Doftanei – Săcele a intrat în etapa studiului de fezabilitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia