Home / Actual / Grupul Alphaville le propune săcelenilor un proiect etalon pentru zona Bolnoc

Grupul Alphaville le propune săcelenilor un proiect etalon pentru zona Bolnoc

Grupul Alphaville va înainta săptămâna viitoare un studiu de oportunitate referitor la terenul deținut în Bolnoc.

“Proiectul Alphaville pentru zona Bolnoc va fi un motiv de mândrie pentru comunitatea săceleană. Pe terenul aflat în proprietatea grupului nostru ne propunem să construim 7 blocuri tip vilă, parte a unui ansamblu architectural de excepție, perfect integrat în specificul zonei”, spune Dragoș Selagea, CEO Alphaville

Toate cele 7 blocuri au nivelul de înălțime D+P+3 și vor fi amplasate în trepte, 3 pe primul nivel și 4 pe nivelul superior al proiectului.

Clădirile sunt proiectate cu parcare subterană, dar ansamblul va beneficia și de 31 de locuri de parcare la suprafață.

“Proiectul din Bolnoc va beneficia de acelasi nivel superior al finisajelor cu care ne-am obișnuit clienții Alphaville, un design modern și o încadrare peisagistică ce va întregi zona”, mai spune Dragoș Selagea.

Alphaville a demarat lucrările la etapa a II-a din proiectul Arena

La sfârșitul anului 2018, Alphaville, divizie a grupului de firme Alber Holding, s-a angrenat în proiectul Arena, reuşind astfel să pună bazele unui nou proiect imbiliar autentic ce restabileşte limitele inovaţiei și ale profesionalismului.

Vestea bună este că, la nici un an de la lansare, Alphaville a demarat lucrările la etapa a II-a ce cuprinde 123 de apartamente cu predare în 2021.

Acest lucru a fost posibil deoarece execuția primei faze a proiectului evoluează rapid, 50% din cele 109 apartamente ce urmează a fi gata în 2020 fiind deja vândute.

Mai multe detalii despre proiect puteți afla accesând link-ul de mai jos:

Alphaville a demarat lucrările la etapa a II-a din proiectul Arena (FOTO)

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia