Home / Actual / Greșim de fiecare dată când acceptăm să fim călcați în picioare

Greșim de fiecare dată când acceptăm să fim călcați în picioare

Societatea civila devine tot mai puternica si ar trebui sa aiba un rol de observator-mobilizator de fiecare data cand se inregistreaza abateri de la ceea ce inseamna binele public. Noua generatie are datoria sa arate ca se poate!

Prea putin s-au schimbat in bine conditiile din spitale, prea putin s-a pus accent pe conditiile din scoli, pe infrastructura la nivel de tara, pe conditiile de viata in general.

Spre exemplu, majoritatea localitatilor din mediul rural nu sunt racordate la un sistem de canalizare (si dau ca exemplu zona Bran-Moeciu, una dintre cele mai aglomerate zone turistice din Romania).

Ce sa mai spunem de zone mai putin vizitate, daca in cele mai renumite la nivel national si international nu s-a facut (mai) nimic? In momentul de fata, realist vorbind, directia nu este nici pe departe cea pe care ne-am dori-o pentru copiii si copiii copiilor nostri.

Continuarea articolului aici …

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply