Home / Actual / Gheorghe Stoea, consilier PMP, despre schimbarea viceprimarului: “Nu a fost vorba despre o mișcare împotriva comunității maghiare”

Gheorghe Stoea, consilier PMP, despre schimbarea viceprimarului: “Nu a fost vorba despre o mișcare împotriva comunității maghiare”

De ce a fost schimbat din funcție viceprimarul din Săcele? Răspunsul vine din partea  consilierilor locali din municipiu.  Reprezentanții PMP susțin că nu a fost vorba despre nicio negociere secretă și decizia a fost luată după analizarea activității fostului viceprimar, conform unei informatii de pe BrasovTV.com.

 Din cei 19 consilieri săceleni, 14 au votat pentru demitere, 1 vot a fost împotrivă, 1 vot s-a anulat, iar 3 nu au fost exprimate.  Administrația săceleană i-a reproșat fostului viceprimar, Geczi Gellért, neimplicarea în problemele administrative ale orașului și duplicitatea din ședințele de Consiliu Local, unde fostul viceprimar era, în calitate de consilier, principalul critic al proiectelor administrației.

„Vreau să subliniez de la început că nu a fost vorba despre o mișcare împotriva comunității maghiare, ba din contră, noi ne-am dorit ca următorul viceprimar să fie tot maghiar, dar domnul președinte a propus un alt coleg de la un alt partid ” a declarat Gheorghe Stoea, consilier local PMP, municipiul Săcele.

Consilierul, Sorin Gâdea, propus de PSD,  a fost ales în ședința de Consiliu Local, din 23 martie, cu 11 voturi. A doua propunere pentru funcția de viceprimar, Cristian Panait, propus de UDMR, a primit 5 voturi, iar 3 voturi au fost declarate nule.

sursa: BrasovTv.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply