Home / Actual / Gheorghe Stoea, candidatul MP pentru Primăria Săcele

Gheorghe Stoea, candidatul MP pentru Primăria Săcele

Mișcarea Populară și-a prezentat candidatul la postul de primar al municipiului Săcele. Conform newsbv.ro, acesta este Gheorghe Stoea, fost consilier local in perioada in care activa in PDL Sacele, un mocan săcelean la origini, preşedinte al organizaţiei municipale a Mişcării Populare Săcele.

Sunt căsătorit, de meserie inginer constructor, am 57 de ani, am două fete, care şi ele sunt măritate. Deja sunt şi bunic. Cred că ma leagă foarte multe de localitatea Săcele. Obiectivul meu principal este de a reda Săcelelui notorietatea pe care a avut-o dinaintea celui de al Doilea Război Mondial. Săcelele era recunoscut drept o staţiune unde veneau bucureştenii să mănânce brânză de oi, miere de albine şi să respire aer curat şi să se întoarcă acasă mai sănătoşi şi mai voioşi. Săcele este, după Bucureşti, a doua localitate ca suprafaţă, are o populaţie de aproximativ 32.000 de locuitori şi cred că este o localitate cu un specific aparte. 30% dintre locutori sunt rromi şi formează cea mai compactă comunitate de rromi din ţară şi poate din Europa. Apoi, ca să poţi să faci investiţii, îți trebuie resurse, dar din păcate o treime din buget se duce pe susţinerea oamenilor nevoiaşi, prin ajutoarele sociale. Aş vrea să demarez un proiect foarte mare şi ambiţios, pentru aceşti oameni, care se regăsesc în cartierul Gârcini şi sunt convins că şi Comunitatea Europeană este interesată, dar trebuie să vii cu un proiect serios, cu cap şi coadă, cu un conţinut convingător. Trebuie spus că la şcoala se învaţă în trei schimburi, sunt mai mulţi copii decât în toate celelalte şcoli din Săcele. Apoi, oamenii nu au locuri de muncă şi vin mereu la Primăie să ceară ajutoare sociale, ajutoare pentru încălzire etc. Un alt obiectiv este trambulina de pe Valea Largă pentru sărituri cu schiurile, deşi cei de la OMV au dorit să facă investiţia şi s-a pierdut finanţarea în favoarea oraşului Râşnov. Este păcat şi vrem să fie o prioritate pentru noi, pentru că, de exemplu, la o competiţie de acum câteva luni, de la Râşnov, din 93 de copii participanţi din judeţul Braşov, 86 sunt din Săcele

a declarat Gheorghe Stoea.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply