Home / Actual / Gheorghe Debu a primit titlul de “Cetăţean de onoare al Municipiului Săcele”

Gheorghe Debu a primit titlul de “Cetăţean de onoare al Municipiului Săcele”

Consilierul local Nicoleta Voicescu, în calitate de iniţiator de proiect, a propus acordarea a titlului de „Cetăţean de onoare al Municipiului Săcele” domnului Gheorghe Miron Debu.

Această initiațivă a fost sprijinită de o serie de ONG-uri locale, precum Asociaţia ASTRA Săcele, Asociaţia Cultural-Sportiva “Izvorul” Săcele si Asociaţia Culturală Bod.

Atât inițiatoarea, cât și asociațiile ce susțin propunerea au adus la cunoştinţă autorităţii locale aspecte legate de activitatea şi munca d-nului Debu Gheorghe Miron, evidenţiindu-se meritele sale deosebite şi contribuţia sa la dezvoltarea şi creşterea prestigiului Municipiului Săcele, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Titlul de “Cetăţean de onoare” i-a fost acordat maestrului coregraf Gheorghe Debu în cadrul evenimentului organizat pe 22 aprilie la Săcele, cu prilejul aniversării celor 70 de ani de viață și 50 de ani de activitate ai maestrului.

  Felicitări!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply