Home / Actual / Gesturi frumoase! Neluțu Paveluc, săceleanul vicecampion național la kumite l-a vizitat pe bătrânul agresat la Brașov

Gesturi frumoase! Neluțu Paveluc, săceleanul vicecampion național la kumite l-a vizitat pe bătrânul agresat la Brașov

Cazul lui Dumitru Neculai, bătranul de 66 de ani agresat la Brașov, a impresionat publicul, mai ales că bărbatul muncea cu ziua pentru a-și ajuta fiul imobilizat.

Zilele trecute acesta fost bătut cu bestialitate de doi tineri de 23 și 18 ani, într-un pasaj din centrul Braşovului.

S-a ales cu fractură de coloană cervicală, riscând să rămână paralizat, dinţi lipsă şi dureri în tot corpul, iar cei doi agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Iată că și sportivul săcelean Neluțu Paveluc, alături de Ciprian Lakatus și Alexandru Catalab l-au vizitat pe bărbatul aflat in convalescență.

A fost o acțiune umanitară în care Neluțu Paveluc s-a implicat personal, având alături și câțiva sportivi ai clubului D‘ippon N.S.

Am urmărit să-i oferim susținerea morală, materială și spirituală de care are nevoie. Doresc să pot să-i ofer un loc de muncă și un loc decent unde sa locuiască acestui bătrân neajutorat. Deocamdată ma ocup de problemele urgente ale dânsului.

Nelutu Paveluc, vicecampion national kumite

Cât despre “luptătorii” care l-au bătut cu bestialitate, iată ce spune vicecampionul nostru: “Le vom da posibilitatea să se afirme cu adevărat pentru încălzirea sportivilor din galele MMA si luptele din cușcă unde toți sportivii ii așteaptă cu brațele deschise și pumni strânși”

Inflaţia ridică preţul gunoiului la Săcele. Iată noile tarife!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply