Home / Actual / Gest frumos! Consilierii locali ai PNL au ales să doneze brazii de Crăciun primiți gratuit de la Regia Pădurilor

Gest frumos! Consilierii locali ai PNL au ales să doneze brazii de Crăciun primiți gratuit de la Regia Pădurilor

Așa cum scriam într-un articol precendent 274 de pomi de Crăciun au fost oferiți de către Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele (link la https://www.saceleanul.ro/274-de-pomi-de-craciun-vor-fi-distribuiti-gratuit-in-sacele-catre-scoli-biserici-dar-si-angajatilor-din-administratie/).

Deși 2020 a fost un an dificil din punct de vedere financiar, administratia de la Săcele a considerat oportună acordarea cu titlu de sponsorizare a acestor pomi, care au ajuns sau ar urma să ajungă, conform materialelor justificative la școlile, bisericile din oraș, dar și la angajații din primărie.

Gest frumos: Unii consilieri au decis să doneze brazii

20 de astfel de pomi de Craciun au fost pregătiți pentru consilierii locali ai Municipiului Săcele, însă o parte din aleși au alte planuri cu aceasta ”Gratuitate”.

Astfel, consilierii locali ai Partidului Național Liberal Săcele au decis unanim să doneze pomii de Crăciun primiți către familii cu mai puține posibilități financiare.

Aceștia au spus că majoritatea dintre ei folosesc brazi artificiali în fiecare an.

Gestul lor frumos poate să constituie un exemplu pentru ca în următoarea perioadă chiar să încercăm să fim mai buni și să îi ajutăm pe cei mai puțin norocoși.

Puteți cumpăra brazi de Crăciun și direct din pepiniera Kronstandt de la Brădet

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia