Home / Actual / Gabi Imre, un săcelean printre cei 6 traineri naționali ai RoDrift Academy

Gabi Imre, un săcelean printre cei 6 traineri naționali ai RoDrift Academy

Consiliul Federal al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a votat favorabil pentru înfiinţarea primei şcoli de drift acreditate, RoDrift Academy, acolo unde traineri vor fi 6 dintre cei mai experimentaţi piloţi din Campionatul Naţional de Drift, anunţă Romanian Drift Community.

Astfel, toţi cei care vor să devină piloţi profesionişti care sa reprezinte Romania in competitiile internationale sau pur şi simplu să îşi dezvolte abilităţile de conducere, vor avea şansa să ia lecţii de la cei mai buni.
RoDrift Academy va organiza curse atât în zona Munteniei, cât şi în Moldova şi Ardeal, iar cei care vor face acest pas, vor putea alege între mai multe module.

Traineri sunt actualul campion Călin Ciortan, Gabi Imre (din Săcele – foto dreapta), Marius Mitrache, Traian Buşe, Cătălin Trifan şi Răzvan Frăţianu, toţi cu peste 10 ani de experienţă în driftul naţional şi internaţional.

Costurile acestor cursuri de drift sunt cuprinse între 300-1200 euro și ele vor fi susținute pe circuitul de la Prejmer.

Cursantii au nevoie de cartea de identitate, dar si de o adeverinta de la medicul de familie ca nu sufera de o boala incompatibila cu aceste activitati sportive.

“Vom organiza și “RoDrift Experience”, unde oricine poate sta în dreapta mea pe circuit în mașină de curse. Și poate încerca senzația derapajului controlat la peste 120 km/h!!”, spune Gabi Imre.

În 2016, sub egida FRAS, a fost organizat şi primul Campionat Naţional de Drift în mod oficial, sezonul 2018 urmând să bifeze a treia ediţie, de data aceasta cu şase etape în calendar.

Contact înscrieri: 0723887303 Gabi Imre

text: prosport.ro
foto: Mihăiță Căpușneanu
http://www.saceleanul.ro/spitalul-municipal-sacele-noul-manager-este-vechiul-manager/

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply