Home / Actual / Gabi Imre învingător la Prejmer

Gabi Imre învingător la Prejmer

Săceleanul Gabi Imre a terminat învingător competiția de karting de la Prejmer. Piloți din toată țara au participat week-end-ul trecut la a patra etapă a Campionatului Național de Karting Dunlop, care s-a desfășurat pe circuitul de la Prejmer. Aceasta a fost ultima apariție a sezonului de “Mini-Formula 1” în localitatea brașoveană, a anunțat Federația Română de Automobilism Sportiv.

La start au fost și 10 brașoveni, printre care pilotul de drift, săceleanul Gabi Imre, care este și campion național en-titre la karting, și fiul acestuia Gabi Imre jr, dar și pilotul de raliu Istvan Soos, de asemenea cu fiul său. De asemenea, veteranul etapei a fost tot un brașovean, Dan Spuderka. În vârstă de 61 de ani, Spuderka a intrat în lumea motorsportului în 1972, atunci când a participat la Raliul Tineretului la volanul unei Dacia 1.100.

Dupa ce de dimineata participarea mea era inca incerta din cauza starii de sanatate, am reusit o calificare pe 2, la o sutime de secunda de lider si apoi castigarea primei manse de concurs. Gabi Imre Jr, cu un moral destul de slab, s-a calificat pe 3, apoi a terminat prima mansa pe 2. Sper sa-l fi ambitionat victoria mea si maine sa castige cursa!

Gabi Imre la sfârșitul primei zile de concurs

Un weekend superb, pe care l-am inceput cu niste dureri extrem de puternice, dar l-am incheiat cum se vede si dupa niste curse cu un super ritm. Multumesc adversarilor, prieteni dragi de fapt, familiei si prietenilor din public pentru niste momente nepretuite.
Multumesc kartingului pentru ca a facut ce medicamentele nu au putut!
Dan Spuderka, multumesc, merge motorul ca un ceas elvetian 🙂

Gabi Imre – învingător la Prejmer

13886865_513395308868933_4480574068659872202_n

După runda de la Prejmer, se vor mai disputa alte curse la București, ultima pe 23 octombrie, atunci când se vor decide și noii campioni.

surse: autostiri.ro, facebook, foto Dan Strauti

Vezi ce eveniment se desfășoară în acest weekend la Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply