Home / Administratie / (FOTO-pamflet) Supărare la NASA! Roboțelul trimis spre Marte a ajuns la Săcele și trimite non-stop poze cu craterele de pe străzi

(FOTO-pamflet) Supărare la NASA! Roboțelul trimis spre Marte a ajuns la Săcele și trimite non-stop poze cu craterele de pe străzi

In weekend ne relaxam si folosim simtul umorului ca forma de rezistenta!

Suparare mare si stupoare la NASA!

Mars Rover, robotelul inteligent si foarte costisitor ce trebuia sa ajunga pe Marte, a gresit destinatia si a ajuns la Sacele.

A fost derutat se pare de strazile din municipiu, ce se aseamana cu solul planetei rosii.

Mai mult decat atat, inginerii de la NASA au dificultati mari in incercarea de a-l recupera, dar mai ales de a-l face sa nu mai trimita fotografii.

Asta deoarece Mars Rover si-a luat slujba in serios si a inceput sa parcurga fiecare strada din Sacele. 

El trimite sute de poze cu craterele din municipiu si se estimeaza ca  in ritmul acesta nu va mai pleca vreodata din municipiu.

Daca il vedeti pe strada dumneavoastra, nu-l deranjati! Poate il ajutati si ii stergeti panourile solare ca sa se incarce mai bine cu energie. Acestea sunt pline de mizerie si noroi de pe strazile noastre!

(VIDEO) Filmul accidentului de pe pod Dârste, ieșirea din Săcele, ne arată cât de periculoasă este zona

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia